Boom Linkedin Boom Twitter Boom Facebook Boom Youtube Betsie Vermeulen
over wie ik ben


Betsie Vermeulen (schorpioen, 1955) is een gevoels- en praktijkmens die haar veelzijdige talenten heeft ondergebracht in Bureau BOOM.
‘Het werken vanuit mijn bureau is elke dag weer een feest. Ik heb ervaren dat dat alleen gebeurt wanneer je je talenten kent, dat je ze als kwaliteiten kunt inzetten waardoor je bruist van de energie. Die van mij zijn nogal veelzijdig, ze ondersteunen elkaar. Geen wonder dat in mijn bedrijf ondersteuning een rode draad is. Mezelf en de ander ondersteunen, zakelijk en persoonlijk. Vaak volgt dan vanzelf de advisering waarbij ik met behulp van techniek en intuïtie de structuur en het inzicht breng.'
 

Geboren als jongste in een gezin met zes kinderen kreeg ik direct na mijn middelbare school mijn eerste baantje en er volgden vele; in het onderwijs, public relations, adviesbureaus, woonbegeleiding en medezeggenschap. Deeltijdstudies (MEAO, SPW, Van der Hilst, Open Universiteit) verdiepten elke periode. Evenals astrologie en sjamanisme die later mijn aandacht kregen. Zij geven nog steeds een krachtig kader en zijn een hulpmiddel voor mijn sensitiviteit.
Ik volg nog steeds bijscholing zowel in communicatie, medezeggenschap en energiewerk. Om bij te blijven, mezelf verder te ontwikkelen en in te kunnen zoemen op de wensen van opdrachtgevers. Essentieel erbij is dat ik kan zijn wie ik ben. Waarbij het er mij niet zozeer om gaat wat ik doe maar hoe ik het doe. Dan geeft het een meerwaarde.’  


                                                                                     *ga met muis over foto*


Aanbevolen websites:
De site van Van der Hilst waar ik in PR & Voorlichting ben geschoold en de basis vormt voor mijn communicatie-aanbod: www.hilst.nl. De site van de Astrologische Associatie. Van deze vereniging ben ik lid als erkend praktiserend astroloog: www.asasastrologen.nl. De site van de Practice for Systemic Ritual, waar ik me met name rond sjamanisme (internationaal) heb laten vormen: www.daanvankampenhout.nl.

Andere interessante websites van organisaties, mensen waar ik goede ervaringen mee heb:
www.bostochten.nl- Over bomen, bostochten en Engelandreizen met Jeroen Heindijk 
www.spiritueelvormgeven.nl - Over innerlijk sjamanisme met Ria Font Freide
www.hanslipscoacht.nl - Over kerntalenten in relatie tot onder meer hoogsensitiviteit met Hans Lips