Boom Linkedin Boom Twitter Boom Facebook Boom Youtube Actueel
waar ik mee bezig ben


Voorjaar 2021
Het is me toch een wereld, vind je niet? De stilte in deze Coronatijd duurt veel langer dan gedacht. Ook al zijn er versoepelingen gepland. Ik vertrouw erop dat ik straks echt weer jouw OR-team live kan zien en spreken. Tijdens mijn digitale werk heb ik gemijmerd over mijn begeleiding van OR'en. Samen met vriend Uil popte het thema wijsheid op. Interesse? Klik dan door naar Diergewijs handelen in de OR.

Voorjaar, zomer 2020 tot februari 2021

Doordat het Coronavirus de wereld in zijn greep heeft werk ook ik vanuit mijn kantoor aan huis. Ik vergader via Skype, Zoom en Microsoft Teams. Dat blijkt een goed alternatief ook al kijk ik er naar uit om als vanouds bij jouw echte vergadertafel aan te schuiven. Voor iedereen: blijf gezond! 
Geschreven: rozige vierluik over De cirkel van advies&ondersteuning.

Winter 2019

Verrassend dat precies bij mijn 15-jarig jubileum de Wijkkrant Nijmegen-Oost aanschuift voor een interview. In vijf vragen aan mij als buurtgenoot en kleine ondernemer geef ik spontaan aan wat de kern is van mijn werken met OR-teams. 

Winter 2018 / zomer 2019
Veel reizend van de ene OR in het  westen naar de andere in het oosten van het land. Het boeiende werk varieert van advieswerk tot ambtelijke ondersteuning
. Mijn creativiteit is gestimuleerd door het volgen van schilderles in de Corrèze. Een nieuw aanbod astrologie is in de wereld gezet.

Voorjaar, zomer 2018
Advies en ondersteuning: Actief met begeleiding OR over uitdenken, implementeren nieuwe medezeggenschapsvorm, het geven van voorlichting over de praktische uitwe
rking van de WOR en het reguliere AS-werk.

Najaar 2017, winter 2018
Advies en ondersteuning: Actief met diverse verkiezingstrajecten in de medezeggenschap; werving, PR, schrijven van pakkende teksten. Verder met advies aan een OR inzake herstructurering organisatie en veelvuldig sparren over de actuele gevolgen ervan.

Voorjaar, zomer 2017
Persoonlijk leiderschap: Een verrijkende studiereis door Marokko gemaakt onder leiding van ontdekkingsreiziger Arita Baaijens. Tijdens pittige wandelingen hebben we in een groep ervaringen in landschap en natuur uitgewisseld. Herkenbaar en bruikbaar in mijn natuuractiviteiten.Tijdens de klantendag van OR-ondersteuning een workshop 'Laat je zon stralen!' verzorgd. Deelnemers zochten contact met de zon in hun horoscoop. Spelenderwijs maakten ze zo kennis met de beginselen van de astrologie en ermee te werken in het dagelijks leven.

Najaar 2016
Actief met presentatie 'Medezeggenschap, een recht' voor een personeelsdag bij een opdrachtgever. Weer boeiend om mensen enthousiast te zien worden voor het OR-werk. Verder bezig met afronden van projecten en het opstarten van nieuwe voor 
het jaar 2017. Heb eindelijk ook mijn overeenkomsten PDA-proof gemaakt. 

            
Nieuw bij Boom: dierschilderingen in opdracht.

Zomer 2016
De workshop astrologie, persoonlijk leiderschap in het voorjaar was een succes. Over de Zon en de Maan in je horoscoop en hoe je deze het beste inzet in je dagelijks leven. Tijd dus voor een nieuwe editie! Voor meer informatie: workshop astrologie.


2015

Verschenen bij Boom: Diergewijs, een ode aan de natuur. Een verzameling schilderingen van krachtdieren. Ter gelegenheid van Boom, 10 jaar weids vertakt. Als relatiegeschenk en voor de Dierenbescherming.

    

      

 

 

 

 
                                          *ga met muis over foto*