Boom Linkedin Boom Twitter Boom Facebook Boom Youtube Actueel
waar ik mee bezig ben

Zomer 2023
Soms schrijf ik korte verhaaltjes direct uit het dagelijks leven. Als gastschrijver is onlangs mijn verhaal over de schoolboom geplaatst in De Gelderlander (Alles is gesloopt, iedereen is weg, maar de schoolboom staat er nog).

Winter, voorjaar 2023
Onlangs ben ik een nieuwe levensfase ingestapt die allerlei ontwikkelingen met zich meebrengt. Officieel ben ik met pensioen maar duidelijk is al dat Bureau Boom - in afgeslankte vorm - blijft voortbestaan. Ik geef mijn kennis en ervaring graag door via kleine advies- en coachopdrachten. 

Voorjaar, zomer 2022
Waar blijft de tijd.. het is echt waar: ik heb 25 jaar ervaring met ondernemingsraden :-). Ben als ambtelijk secretaris gegroeid naar een soort dirigent op de achtergrond. Meer weten? Lees dan het artikel Werken als een dirigent in OR-magazine.

Zomer 2021
Gelukkig komt er weer reuring in mijn leven van alle dag. Ook bij Bureau Boom. Onlangs heb ik na een jaar weer eens live vergaderd met een OR-team in Zwolle. Een waar feest om iedereen weer eens echt te zien. Natuurlijk allemaal volgens de landelijke Corona-wetgeving.

Voorjaar 2021
Tijdens mijn werk op afstand in Coronatijd heb ik gemijmerd over mijn begeleiding van OR'en. Samen met vriend Uil popte het thema wijsheid op. Interesse? Klik dan door naar Diergewijs handelen in de OR.


2020

Doordat het Coronavirus de wereld in zijn greep heeft werk ook ik vanuit mijn kantoor aan huis. Ik vergader via Skype, Zoom en Microsoft Teams. Dat blijkt een goed alternatief ook al kijk ik er naar uit om als vanouds bij jouw echte vergadertafel aan te schuiven. Voor iedereen: blijf gezond! 
Geschreven: rozige vierluik over De cirkel van advies&ondersteuning.

2019

Verrassend dat precies bij mijn 15-jarig jubileum de Wijkkrant Nijmegen-Oost aanschuift voor een interview. In vijf vragen aan mij als buurtgenoot en kleine ondernemer geef ik spontaan aan wat de kern is van mijn werken met OR-teams. 

2018 - 2019
Veel reizend van de ene OR in het westen naar de andere in het oosten van het land. Het boeiende werk varieert van advieswerk tot ambtelijke ondersteuning
. Mijn creativiteit is gestimuleerd door het volgen van schilderles in de Corrèze.
Een nieuw aanbod astrologie is in de wereld gezet.

Advies en ondersteuning: Actief met begeleiding OR over uitdenken, implementeren nieuwe medezeggenschapsvorm, het geven van voorlichting over de praktische uitwe
rking van de WOR en het reguliere AS-werk.

2017 - 2018
Advies en ondersteuning: Actief met diverse verkiezingstrajecten in de medezeggenschap; werving, PR, schrijven van pakkende teksten. Verder met advies aan een OR inzake herstructurering organisatie en veelvuldig sparren over de actuele gevolgen ervan.

Persoonlijk leiderschap: Een verrijkende studiereis door Marokko gemaakt onder leiding van ontdekkingsreiziger Arita Baaijens. Tijdens pittige wandelingen hebben we in een groep ervaringen in landschap en natuur uitgewisseld. Herkenbaar en bruikbaar in mijn natuuractiviteiten.
Tijdens de klantendag van OR-ondersteuning een workshop 'Laat je zon stralen!' verzorgd. Deelnemers zochten contact met de zon in hun horoscoop. Spelenderwijs maakten ze zo kennis met de beginselen van de astrologie en ermee te werken in het dagelijks leven.

2016
Actief met presentatie 'Medezeggenschap, een recht' voor een personeelsdag bij een opdrachtgever. Weer boeiend om mensen enthousiast te zien worden voor het OR-werk. Verder bezig met afronden van projecten en het opstarten van nieuwe voor 
het jaar 2017.

            
Nieuw bij Boom: dierschilderingen in opdracht.

De workshop astrologie, persoonlijk leiderschap in het voorjaar was een succes. Over de Zon en de Maan in je horoscoop en hoe je deze het beste inzet in je dagelijks leven. Tijd dus voor een nieuwe editie! Voor meer informatie: workshop astrologie.


2015

Verschenen, ter gelegenheid van Boom, 10 jaar weids vertakt: Diergewijs, een ode aan de natuur. Een verzameling schilderingen van krachtdieren. Als relatiegeschenk en voor de Dierenbescherming.

    

      

 

 

 

 
                                                    *ga met muis over foto*