Boom Linkedin Boom Twitter Boom Facebook Boom Youtube Astrologie
Boom geeft advies in persoonlijk leiderschap


Wat is astrologie?
Dit is een al heel lang bestaande methode om met behulp van de planeetstanden menselijke eigenschappen en gebeurtenissen te analyseren en te vertalen naar de dagelijkse werkelijkheid. Ik zie het als 'zo boven - zo beneden'. Astrologie geeft een extra kader om te begrijpen wat er in een mensenleven gebeurt. Het is een subtiele energiewerking die wat bestudering betreft onuitputtelijk is. Steeds weer nieuw, steeds weer verrassingen. 

Ikzelf kwam eind 90'er jaren in aanraking met de astrologie. Het greep me direct. Het gevolg was dat ik vele opleidingen volgde en diverse astrologen consulteerde. Sinds 2009 ben ik door astrologenvereniging ASAS erkend als praktijkvoerend astroloog. En heb ik voor velen in de sterren mogen kijken. Altijd met een vraag, een doel. Al analyserend, samen uitwisselend en steeds weer ongelooflijk boeiend.

                            

Hieronder tref je mijn aanbod aan: 

Astrologisch consult
Op grond van een vraagstelling bestudeer ik de geboortesituatie en de energiewerking op de korte en lange termijn. In een gesprek (live of digitaal) vertaal ik deze analyse naar een eigenwijs verhaal. Ik hanteer de traditionele en de spirituele astrologie waarbij ik gebruik maak van spirituele punten zoals de zwarte Maan en de Maansknopen. 
 

Voorleesverhalen
Voor kinderen tot zes jaar beschrijf ik de essentie vanuit hun geboortehoroscoop. Hier ligt een link tussen astrologie en sjamanisme. Er ontstaan sprookjes over de dieren en elfjes van het bos rondom Annaliza’s Boomhut. Een bijzonder geschenk voor uw (klein)kind.

Groepsworkshop
In groepsverband zijn er legio mogelijkheden. Zoals een workshop over de beginselen van de astrologie of gericht op planeten als Zon&Maan en Mars&Venus en hoe je deze het beste inzet in je dagelijks leven. Ben je liever een hele dag bezig met jouw horoscoop en (andere) planeten? Kan allemaal. 

Analyse van speciale momenten
Voor speciale gelegenheden analyseer ik op grond van een vraagstelling de sterrenhemel van die dag. Ook dit is maatwerk evenals de creatieve vormgeving.